Ett bra pass är mer än ett bra pass… Lycka

Hej allihopa ute i vinterlandet
Jag blev så glad att det inte var någon kramsnö idag Efteron sulorna inte sitter på än

 

Jag och mamma tog med hästarna till vår snöiga paddock idag. Väl där gjorde hästarna mig helt paff.

Modesty var så pigg och glad och älskade snön! Åh visst, just det blev jag inte så förvånad över. Men hästarna har fått ha en liten vinter vila nu så jag trodde att de kanske skulle studsa upp och ner eller i alla fall vara lite stela och så. Men absolut inte!

De har nog vilat sig i form (skämt åsido) Nej men wow vilka hästar jag hade idag! Modesty var väldigt rund och fin och ”bakkärran” var precis där den skulle! Det är alltid så kul att rida henne då hon oftast är en så glad och positiv häst! Inte mindre idag då det låg snö över allt också Hon var super pigg och hennes energi var top of the top. Men något av det bästa med henne är att hur pigg hon än blir kan man alltid få henne att stanna på en millisekund. Hon slutar aldrig lyssna på mig där, även fast hon väldigt gärna hade velat springa runt och Skojja omkring

 

Fancy var också riktigt fin! Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag faktiskt inte det… Jag trodde han skulle vara rätt jobbig och bara springa omkring och vara rätt stel. Så jag hade inga som helst krav på honom. Mitt mål var typ att klara trava i ett normalt grundtempo

Men ärligt talat så har han nog inte varit så här fin på länge alltså! I början av passet var han lite ”steppig” men väldigt fort lugna han ner sig och började sänka huvudet. Han jobbade så fint med sin överlinje idag, det känns som att han bara blir finare och finare för var dag!

Jag kan erkänna att de första gångerna på honom kände jag mig som en nybörjare, en som precis börjat rida. Eftersom jag aldrig ridit sådana här pigga och känsliga hästar tidigare, inte ens nära! Men nu känner jag mig mycket tryggare och säkrare på honom! Men vad jag tror gör att jag och han utvecklas så fort tillsammans och framförallt vad som gör att jag känner mig tryggare, är en sak. Jag har accepterat att jag är en ”nybörjare” igen, eller iallafall insett att man ska inte bara ”lära känna” hästen utan man ska lära sig rida just DEN hästen. Det ingår många kategorier under ”lära känna hästen”.  Jag har liksom levt mig in i det och bara tänkt att det bara kan bli bättre och visst har de blivit det! Kanske att jag överdriver lite när jag säger att jag kände mig som en nybörjare som precis börjat rida för riktigt så illa var det inte men när jag tänkte så, då kunde jag inte ha några höga krav på mig själv längre!❤️

Det är sådana här dagar man alltid ska ha sittandes i bakhuvudet, när allt rullar på och man rider med en lycka som bara sprudlar i hela kroppen! Den går inte ens att beskriva!

Pussgurka

Pussgurka

Mysiga lilla häst!

Mysiga lilla häst!

Gullig!

Gullig!

Talking to me?

Talking to me?

ÄLSKAR dessa bilder på henne

ÄLSKAR dessa bilder på henne

Dessa sötnosar!

Dessa sötnosar!

Min fina oklippta ullboll❤️

Min fina oklippta ullboll❤️

Fancy i sitt nya träns!

Fancy i sitt nya träns!

D0875C08-D06F-4A25-BD69-E589F5A99749

Mina fina❣️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>